Je bent hier:

Volg ons op Facebook

 

Ondersteun je ons?

Wil je deze website ondersteunen? Wij zijn verkooppartner van bol.com en zouden het leuk vinden als je via onze webwinkel zou willen bestellen!

Foto's gemaakt in het donker geven vaak een verrassend, spannend of mysterieus resultaat. Technisch gezien is deze vorm van foto's maken niet te vergelijken met andere vormen van fotografie. Op deze website behandelen we de basistechniek van de fotografie en hoe we die toe kunnen passen bij het fotograferen in het donker.

Ook bespreken we welke apparatuur handig en welke juist overbodig is bij nachtfotografie. Daarnaast geven we tips die je in specifieke situaties 's nachts kunt gebruiken.

Vuurwerk met lange sluitertijdNachtfoto van de Kop van Zuid in Rotterdam

Deze website is gemaakt door Fotografieles.nl. Wij verzorgen eendaagse workshops fotografie en cursussen van meerdere avonden, bijvoorbeeld de Workshop Nachtfotografie. Ook organiseren wij bedrijfsuitjes, teambuilding en in-company trainingen met fotografie. Onze docenten werken allebei zelf ook als fotograaf en hebben een passie voor nachtfotografie. Daar is onder andere deze website uit voortgekomen.

We wensen je veel plezier met het 's nachts fotograferen!

Deel deze pagina met anderen: