Je bent hier:

Volg ons op Facebook

 

Ondersteun je ons?

Wil je deze website ondersteunen? Wij zijn verkooppartner van bol.com en zouden het leuk vinden als je via onze webwinkel zou willen bestellen!

Over ons

Deze website is gemaakt door Fotografieles.nl. Wij verzorgen eendaagse workshops fotografie en cursussen van meerdere avonden. Ook organiseren wij bedrijfsuitjes, teambuilding en in-company trainingen met fotografie. Je kunt dus als particulier en als bedrijf bij ons terecht.

Onze docenten werken allebei zelf ook als fotograaf en hebben een passie voor nachtfotografie. Daar is onder andere deze website uit voortgekomen. Ook verzorgt Fotografieles.nl een aantal keer per jaar een Workshop Nachtfotografie. In een avond leer je de basistechniek die bij het 's nachts fotograferen van toepassing is en ga je onder begeleiding in de praktijk oefenen met je eigen camera of een geleende spiegelreflexcamera van ons. Je zult versteld staan welke resultaten je in een avond al kunt bereiken. Deze resultaten worden aan het eind van de avond ook gezamenlijk besproken. Op die manier leer je het meeste. Ook is het erg inspirerend om de gemaakte resultaten te bekijken, je gaat vol ideeën weer naar huis. Klik hier voor meer informatie over de workshop Nachtfotografie.

Twee bliksemschichten aan het ComomeerStoplicht waarop ingezoomd is bij lange sluitertijd

Uiteraard is deze workshop Nachtfotografie ook te boeken als groepsuitje, afdelingsuitje of bedrijfsuitje. Deze workshop hebben wij ook al diverse keren verzorgd voor een personeelsvereniging. Die activiteiten vinden namelijk vaak 's avonds plaats, en dat is een zeer geschikt tijdstip om te oefenen met nachtfotografie!

Als je vragen hebt over dit of een ander bedrijfsuitje, of als je programma's organiseert voor jullie personeelsvereniging, dan kun je contact met Fotografieles.nl opnemen of vrijblijvend een offerte aanvragen.

Deel deze pagina met anderen: