Je bent hier:

Volg ons op Facebook

 

Ondersteun je ons?

Wil je deze website ondersteunen? Wij zijn verkooppartner van bol.com en zouden het leuk vinden als je via onze webwinkel zou willen bestellen!

Cursussen met fotografie

Fotografieles.nl biedt twee verschillende cursussen aan van meerdere lesavonden. Een cursus is vooral gericht op het inhoudelijk beter leren fotograferen. Er zit altijd enkele weken tijd tussen de lessen zodat je tijd hebt om zelf aan de slag te gaan met de geleerde en besproken zaken. Ook heb je zo voldoende tijd om tussen de lessen zelf te gaan fotograferen.

Zo is er een een cursus fotografie van een jaar waarbij we eens per maand een avond bij elkaar komen. Daarnaast is er een kortere cursus waarbij we gedurende drie maanden eens in de twee weken een les hebben.

Foto van een fotograafHuizen aan een kade

Tijdens de cursussen kies je zelf een onderwerp of krijg je thema's en opdrachten mee waarmee je zelf aan de slag gaat. Als je geinteresseerd bent in nachtfotografie dan kun je dit zelf als onderwerp kiezen tijdens de cursus. Je krijgt per les veel inspiratiemateriaal, voorbeelden en (technische) tips die bruikbaar zijn bij het fotograferen van dit thema. We laten werk zien van diverse bekende en onbekende fotografen die ook met dit thema gewerkt hebben en bespreken hun manier van aanpak.

Alle cursussen worden feestelijk afgesloten met een expositie.

Klik hier voor meer informatie over deze cursussen van Fotografieles.nl.

Deel deze pagina met anderen: