Je bent hier:

Volg ons op Facebook

 

Ondersteun je ons?

Wil je deze website ondersteunen? Wij zijn verkooppartner van bol.com en zouden het leuk vinden als je via onze webwinkel zou willen bestellen!

Een bedrijfsuitje met (nacht)fotografie

Een gezellig en leerzaam bedrijfsuitje digitale fotografie voor een groep collega's. Een goede combinatie tussen techniek en uitleg over vormgeving.

Met een groep collega's op een ontspannen en leerzame manier bezig zijn met fotografie? Fotografieles.nl biedt diverse voor jullie op maat gemaakte workshops, trainingen en cursussen digitale fotografie aan. Ook het lesmateriaal wordt aangepast aan jullie wensen en iedere deelnemer krijgt een exemplaar hiervan mee naar huis. Deze workshop kan bijvoorbeeld gaan over het leren maken van betere vakantiefoto's of portretten, en natuurlijk ook over nachtfotografie! Het programma wordt naar wens samengesteld uit een of meerdere onderwerpen. Uiteraard kan het product of de missie van jullie bedrijf daarin meegenomen worden.

Nachtfoto gemaakt op het strand bij Hoek van HollandNachtfoto van de Kop van Zuid in Rotterdam

Tijdens een workshop wordt de theorie afgewisseld met praktijkoefeningen zodat jullie gelijk aan de slag kunnen. Alle voorbeelden en gemaakte foto's worden direct besproken op de beamer. De workshop wordt gegeven door 2 docenten, zodat er altijd voldoende persoonlijk aandacht is voor iedere deelnemer. Een workshop of cursus kan eventueel aangevuld worden met een borrel, lunch of diner. Wij kunnen de workshop op locatie door heel Nederland en omstreken verzorgen.

Klik hier voor meer informatie en prijzen van dit bedrijfsuitje van Fotografieles.nl.

Deel deze pagina met anderen: