Je bent hier:

Volg ons op Facebook

 

Ondersteun je ons?

Wil je deze website ondersteunen? Wij zijn verkooppartner van bol.com en zouden het leuk vinden als je via onze webwinkel zou willen bestellen!

Een leuke activiteit voor de PV

Een workshop (nacht)fotografie is zeer geschikt als activiteit voor een personeelsvereniging. Veel mensen zijn met fotografie bezig als hobby of tijdens hun vakanties. Voor deze activiteit is dan ook vaak veel animo.

Een workshop of cursus fotografie kan volledig naar jullie wensen ingedeeld worden. We kunnen uitleg geven over de fototechniek en een aantal tips geven over hoe je je eigen camera in de praktijk beter kunt gebruiken.

Ook kunnen we een stuk vormgeving behandelen en zo laten zien hoe je je eigen foto's interessanter kan maken qua compositie en lichtgebruik.

Cursisten aan het fotograferen op de Erasmusbrug tijdens de workshop nachtfotografieNachtfoto met een lange sluitertijd

Na een presentatie waarbij we veel voorbeeldfoto's laten zien, gaan jullie in groepjes zelf aan de slag. Jullie kunnen de opdrachten uitvoeren met jullie eigen camera's of de spiegelreflexcamera's die wij ter beschikking stellen. De opdrachten passen we aan naar jullie wensen.

De workshop nachtfotografie kan in de avond plaatsvinden en kan binnen en buiten jullie eigen kantoor of op locatie verzorgd worden. Iedere omgeving is geschikt voor deze activiteit.

Speciaal voor personeelsverenigingen hanteren wij geen annuleringsvoorwaarden. Mocht de geboekte activiteit onverhoopt niet door kunnen gaan, dan worden daarvoor geen kosten in rekening gebracht. De facturatie vindt achteraf plaats waarbij alleen het aantal deelnemers dat daadwerkelijk aan de workshop heeft deelgenomen in rekening wordt gebracht.

Klik hier voor meer informatie en prijzen over deze activiteit van Fotografieles.nl.

Deel deze pagina met anderen: