Je bent hier:

Volg ons op Facebook

 

Ondersteun je ons?

Wil je deze website ondersteunen? Wij zijn verkooppartner van bol.com en zouden het leuk vinden als je via onze webwinkel zou willen bestellen!

Overige workshops over fotografie

Fotografieles.nl verzorgt diverse eendaagse fotografieworkshops. Er zijn workshops voor beginners tot gevorderden met verschillende onderwerpen. Het lesmateriaal is door onszelf ontwikkeld en combineert theorie en praktijk op een goede manier. Alle besproken techniek en vormgeving is uitgewerkt in het door onszelf geschreven boekje met lesmateriaal waarvan je een exemplaar mee naar huis krijgt.

Tijdens een workshop fotografie wordt de uitleg afgewisseld met praktijkoefeningen. In een korte tijd leer je veel over bijvoorbeeld de techniek op je eigen camera of een stuk vormgeving. We laten veel voorbeelden zien en leren van elkaar door het bekijken en bespreken van de gemaakte foto's.

Ondergaande zon op het strandFoto van een fotograaf

Voor deze workshops is geen speciale voorkennis vereist. Doordat we een maximale groepsgrootte hanteren van 10 deelnemers op 2 docenten is er veel persoonlijke aandacht. In een informele en ongedwongen sfeer leer je gericht met je eigen camera te werken.

Klik hier voor meer informatie over deze workshops van Fotografieles.nl.

Indien je op korte termijn je camera wilt leren kennen of vragen hebt over een specifiek onderwerp in de fotografie, dan kun je ook een privéles volgen.

Deel deze pagina met anderen: