Je bent hier:

Volg ons op Facebook

 

Ondersteun je ons?

Wil je deze website ondersteunen? Wij zijn verkooppartner van bol.com en zouden het leuk vinden als je via onze webwinkel zou willen bestellen!

Teambuilding met fotografie

Tijdens een teambuildingssessie gaan we door gebruik te maken van nachtfotografie zorgen dat jullie als team sterker worden of beter leren communiceren en samenwerken.

Op een ontspannen manier kunnen de teamleden elkaar op een andere manier leren kennen. Daarnaast leren jullie een stuk over fototechniek en vormgeving in de fotografie dat natuurlijk ook toepasbaar is in jullie vrije tijd. De teambuildingssessie wordt verzorgd door 2 docenten, zodat er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht.

Fietsers en voetgangers op de Dam in AmsterdamNachtfoto sporen twee benen in Katendrecht

Een teambuildingssessie kan goed zijn als een nieuw team samen moet gaan werken of als er samen aan een nieuw project gewerkt gaat worden. Ook kan een teambuildingssessie de betrokkenheid van collega's bij het team vergroten en het onderlinge begrip versterken. Deze teambuildingssessie kan ook gebruikt worden als een kick-off voor een nieuw project of als afsluiting van een vergadering of heisessie.

Zeker als de betrokkenen elkaar nog niet goed kennen is het soms lastig om zaken aan elkaar over te brengen. Fotografie kan dan als middel ingezet worden om beter te leren communiceren of om zaken bespreekbaar te maken.

Na een geslaagde sessie kunnen de gemaakte foto's ook een blijvende herinnering voor jullie team vormen die we een mooie plek op jullie afdeling kunnen geven.

Klik hier voor meer informatie over deze activiteit van Fotografieles.nl.

Deel deze pagina met anderen: