Je bent hier:

Volg ons op Facebook

 

Ondersteun je ons?

Wil je deze website ondersteunen? Wij zijn verkooppartner van bol.com en zouden het leuk vinden als je via onze webwinkel zou willen bestellen!

Workshop Nachtfotografie

Foto's gemaakt in het donker geven vaak een verrassend, spannend of mysterieus resultaat. Deze workshop begint met een diner en uitleg over de speciale technieken die bij nachtfotografie toegepast worden. Dit bespreken we aan de hand van veel voorbeelden. Na het diner kan de besproken theorie gelijk in praktijk worden gebracht aan de hand van diverse opdrachten. Er is veel tijd om zelf te fotograferen en te experimenteren.

De workshop wordt gegeven door twee docenten. We hanteren een maximum van 12 deelnemers. Bij de praktijkopdrachten splitsen we op in twee groepen die elk met een docent naar buiten gaan. Naar keuze kun je ook individueel gaan fotograferen. De gemaakte foto's worden dezelfde avond gezamenlijk besproken. In een gezellige ongedwongen sfeer leren we zo van elkaar, doen inspiratie op en kunnen ervaringen uitwisselen.

De workshop Nachtfotografie wordt verzorgd op een mooie locatie in het centrum van Rotterdam, dus er zijn voldoende leuke onderwerpen te vinden in de omgeving.

Klik hier voor meer informatie over deze workshop van Fotografieles.nl.

Cursisten aan het fotograferen tijdens de workshop nachtfotografieNachtfoto van de Kop van Zuid in Rotterdam

Deel deze pagina met anderen: